O nama

Mjesto za kvalitetan odmor

 
Mrežno mjesto
dugiotokholidays.com
 
Lokacija
Soline 3, Dugi otok, Hrvatska
 
Broj telefona
+385 98 132 2614

Dobrodošli na najljepši otok u Hrvatskoj – Dugi otok

Dugi otok mjesto je na kojemu čovjek spoznaje pravu bit prirode. Mjesto je to na kojemu možete prepoznati sklop borovih šuma, čistog mora i prekrasnih šumova valova koji turistima omogućuju kvalitetan i zasluženi odmor.

Na Dugom otoku, točnije u Solinama, nalaze se dva apartmana Vesna Giro – 1 i 2. Oba apartmana nalaze se na istoj lokaciji, u novouređenoj kući koja se nalazi svega nekoliko metara od mora. Prije nego što legnete u svoje krevete, otvorite prozore i dopustite da Vas šumovi mora uspavaju i omoguće Vam odmor kakav ste dugo vremena priželjkivali.

Apartmani imaju 3 zvjezdice i opremljeni su svime što će Vam trebati za kvalitetan odmor. Također, apartmani sadrže i zajedničko dvorište u kojemu možete pripremati svoja najomiljenija jela. Ukoliko dolazite brodicom, za Vas smo pripremili posebno mjesto uz apartman kako biste sigurno vezali svoju brodicu. Ukoliko dolazite automobilom, osigurali smo Vam besplatan parking.

Apartman 1

Apartman 2

Misija i vizija

Naša misija i vizija temelje se na zadovoljstvu gostiju. Od prvoga dana kada zakoračite u naše apartmane, želimo Vam pružiti maksimalnu uslugu koja će Vam omogućiti kvalitetan odmor i uz koju će te zaboraviti na svakodnevne brige.

Kako do nas?

Postoje brojne trajektne linije koje Vas svakodnevno mogu dovesti do naše lokacije (provjeri ovdje). Nazovite nas ili pošaljite poruku putem kontakt forme i rado ćemo Vam pružiti detaljne informacije o dolasku na upravo našu lokaciju.

Usluge

Uz činjenicu kako su naši apartmani u potpunosti opremljeni, nudimo Vam i uslugu besplatnog parkinga i besplatnog vezanja brodice. U dvorištu će te pronaći mjesto za roštiljanje koje će Vam omogućiti pripremu toplog i ukusnog ručka na mjestu za savršeni odmor.

Naši gosti o nama

Već dugi niz godina u kojima nudimo uslugu iznajmljivanja apartmana svjedočimo o velikom broju gostiju koji su dolazili u naše prostorije. Pružajući im maksimalnu i kvalitetnu uslugu, svi gosti govore kako je upravo naše mjesto – njihovo najbolje mjesto za kvalitetan odmor!

Gdje se nalazimo?

Provjerite točno kako doći trajektom na Dugi otok ovdje.

HEY! TRANSLATE SITE »